20 лютого у Департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОВА для здобувачів освіти КЗО «Марганецький НРЦ»ДОР було передано 3 Chrombooks.

/Files/images/1_plansheti/изображение_viber_2024-02-22_12-02-20-462.jpg

Для того, щоб адаптуватися до реалій сьогодення, крокувати в ногу з часом, здобувачам освіти нашого закладу потрібна сучасна технічна база.

20 лютого у Департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОВА для здобувачів освіти КЗО «Марганецький НРЦ»ДОР було передано 3 Chrombooks. Нові гаджентидадуть учням можливість дистанційно долучатися до освітнього процесу, швидко та якісно виконувати завдання

Цей подарунок – результат співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерства цифрової трансформації та партнерів із розвитку компанії ЮНЕСКО. Нові ноутбуки будуть найближчим часом передані адміністрацією закладу учням.

Девайси для дитини — це не лише про підʼєднання до уроків.Нині багато дітей залишаються не тільки без доступу до якісної освіти, але й без можливості дізнатися нову і цікаву інформацію або просто поспілкуватися з друзями. Саме цю потребу і зможуть реалізувати учні за допомогою нової техніки.

Дякуємо за можливість забезпечити комфорт для якомога більшої кількості дітей.

/Files/images/1_plansheti/изображение_viber_2024-02-22_12-02-27-286.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 9

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.